3 brīnišķīgi skaistuma instrumenti sievietēm 25+. Teipi, bankas un guaša skrāpi

3 years, 7 months ago

Vai jūs esat aizdomājušies, cik būtiska loma priekšlaicīgas novecošanas profilaksē ir mūsu limfātiskajai sistēmai (LS)?

LS palīdz mums, kad pietiekami daudz kustamies, un sniedz lāča pakalpojumu, ja mēs pārstājam veltīt kustībām pietiekami daudz laika vai pārstājam kustēties kādu iemeslu dēļ (saaugumu veidošanās, rētas). 

 Iedomājieties, ka limfātiskā sistēma ir mūsu organisma kanalizācija, kas darbojas mūsu labā, attīrot no visa kaitīgā un nevajadzīgā. Muskuļi kā sūkņi palīdz vadīt šķidrumu kanalizācijā. Limfas kustību iedarbina muskuļi, ja muskuļi ir spazmēti (piemēram, stresa dēļ) vai mēs vienkārši neizmantojam tos = nekustinām, tad limfa stāvēs. Kanalizācijas caurulēs veidojas stāvošs šķidrums, kas dod sejas audiem apjomu un svaru. Rezultātā veidojas tūska, kas:

  1. ar savu svaru var izstiept ādu
  2. traucē normālos apmaiņas procesus uz ādas un zem tās, kas noved pie agrīnas novecošanās (nokarena āda un pelēka tās krāsa)
  3. noved pie izsitumiem uz ādas
  4. var liecināt par nopietnu saslimšanu.

 Lai palīdzētu limfai un noņemtu visus šķēršļus tās ceļā, ir limfodrenāžas masāža ar vakuumbanku, guaša masāža un teipošana.

3 brīnišķīgi instrumenti, kas ir must have sievietēm 25+       

Teipus, bankas un guaša skrāpi var izmantot gan tūskas profilaksei, gan arī cīnoties jau ar esošajām vecuma izmaiņām. Pats process un rezultāts radīs patīkamas emocijas, īpaši, ja izmantosiet kvalitatīvus pārbaudītu ražotāju instrumentus. Teipiem izvēlieties krāsu pēc sava garastāvokļa, tai vienmēr ir jāpriecē acis. Guaša skrāpis ir no dabiskā akmens ar gludu virsmu, kuru negribas izlaist no rokām.

TEIPI

Teipiem izvēlieties krāsu pēc sava garastāvokļa, tai vienmēr ir jāpriecē acis. Ķermenim lieliski piemēroti ir Nasara teipi. Uzliekot limfodrenāžas aplikāciju, šie teipi lieliski darbojas trīs līdz piecas dienas, samazinot vidukli par vienu līdz pat trim centimetriem nedēļā. Papildus limfodrenāžas efektam, teipi var palīdzēt tonizēt muskuļus, piemēram, var noteipot sēžas muskuļus pirms treniņa – tādējādi panāksim krietni lielāku muskuļu iesaisti, rezultātā būs labāka sēžas muskuļu darbība.

 Sejai izvēlieties – “K-Active gentle". K-Active Gentle ir piemērots gan jutīgai, gan mazuļa ādai, uz tā ir krietni mazāk līmes, kā arī to ir vieglāk noņemt. Uz sejas teipus nēsājam visbiežāk tikai pāris stundas, tieši tāpēc “gentle” ir izmantošanai visērtākais variants. Pēc operācijām, pat plastiskajām, izmantojiet “K-Active gentle” teipus, tie palīdzēs atbrīvoties no pēcoperācijas tūskas un zilumiem.

VAKUUMA BANKAS 

Brīžos, kad teipi netiek nēsāti (atpūšamies no tiem), izmantojiet vakuuma bankas pašmasāžai. Tvirtāka āda garantēta! Dažāda veida rētas kļūs mīkstākas (nebūs vairs cietas un stīvas), ja vien masēsiet regulāri. Mazās bankas ir piemērotas sejas masāžai, lielās – gurniem, sēžai un vēderam. Bankas spēj izlīdzināt sīkās krunciņas, uzlabot ādas stāvokli un atsvaidzināt sejas ādas krāsu.

 Vakuummasāža lieliski iedarbojas uz virsējo fasciju, palīdzot labāk slāņiem slīdēt vienam pret otru. Ja fascijas ir “salipušas”, signāls smadzenēm par konkrētā apvidus darbību tiek nosūtīs nekorekti, kā rezultātā mēs sākam kustēties neefektīvi. Piepaceļot fasciju, izlīdzinot to ar masāžas palīdzību, mēs uzlabojam visa ķermeņa kustību.

GUA SHA SKRĀPIS 

Seja, kakls, dekoltē un pat galva būs pateicīgi par masāžu ar skrāpi. Guaša skrāpis ir no dabiskā akmens ar gludu virsmu, kuru negribas izlaist no rokām. Kārtīgi masējot galvas mataino daļu, mēs veicinām matu augšanu un mazinām saspringumu, kas ir īpaši aktuāli pēc intensīvas darba dienas. Tieši aponeirozi (cīpslu ķivere) nevar izmasēt ne ar bankām, ne teipiem, tāpēc skrāpis ir labākais risinājums.

 Visi iepriekš minētie rīki lieliski papildina viens otru, un es ļoti iesaku tiem pievērst īpašu uzmanību, kā arī izmantot tos savos ikdienas/iknedēļas skaistumkopšanas rituālos.

Oksana Petrova
Trenere, fasciālās plastikas un teipošanas speciāliste. (Kalnciema iela 40, Rīga)

 
VEIKALĀ:
 
 
 
BACK TO TOP