Rozā Himalaju sāls popularitātes noslēpums un 5 veidi, kā to izmantot

3 years, 8 months ago

Rozā sāls ir koncentrēts ieguvums veselībai tieši no Himalaju kalniem. Tajā nav mākslīgu piedevu un to iegūšanas veids - roku darbs, ļauj saglabāt visas tās dabiskās īpašības.
Himalaju sāls satur gandrīz 90 noderīgus mikroelementus, un katram ir pozitīvas īpašības, kā, piemēram: dzelzs novērš pietūkumu un apsārtumu, magnijs palēnina novecošanās procesu, varš stiprina matus un nagus.
Hroniska vēnu nepietiekamība, traucēta asinsrite, muskuļu un skeleta sistēmu slimības, ādas problēmas – tās ir tikai dažas no slimībām/problēmām, kurām var palīdzēt Himalaju sāls.

Pielietošanas metodes

Vannas rituāls

Veicot pastāvīgas vannas ar Himalaju sāli, izzūd locītavu sāpes un nomierinās pārslogotie muskuļi. Tvaiku ieelpošana vannošanās laikā ir lieliska iesnu un gripas profilakse.

Kā arī vannošanās laikā mūsu ķermenis caur ādu saņem daudzas noderīgas vielas, kuras satur Himalaju sāls.
Rozā sāls palīdz novērst ādas slimības (psoriāzi, dermatītu vai ekzēmu), kā arī nomierina nervu sistēmu un palīdz cīņā ar bezmiegu.
Vannoties ar Himalaju sāli ieteicams 2 reizes nedēļā. Ūdens nedrīkst būt ļoti karsts, optimālā temperatūra ir 37 grādi, un vannošanās laiks nav garāks par 20 minūtēm.

Tvaika inhalācijas.
Vēl viens ļoti noderīgs Himalaju sāls izmantošanas veids ir sāls tvaikus ieelpošana.

Pievienojiet 2-3 ēdamkarotes sāls katlā ar karstu ūdeni, kārtīgi samaisiet līdz sāls ir izšķīdusi, pārklājiet galvu ar dvieli un elpojiet tvaikus 5-10 minūtes. Pāris šādas procedūras un klepus ar iesnām atkāpsies.

Deguna skalošana.
Himalaju rozā sāls ir arī labs papildinājums hroniska rinīta/iesnu ārstēšanai. Glāzē ūdens izšķīdiniet nedaudz sāls un izmantojot speciālu tējkanniņu (pārdodas aptiekās) vai parasto tējkannu un izskalojiet degunu. Atkārtojiet to 2-3 reizes dienā un jūs ātri sajutīsiet atvieglojumu.

Masāžas skrubis.

Sajauciet sāli ar ķermeņa eļļu un ar apļveida kustībām 10-20 minūtes to iemasējiet ādā. Dažas procedūras nedēļā un ievērojami samazinās celulītu, un āda būs gluda un maiga.

Pievienošana pārtikai.

Nomainiet ierasto galda sāli pret minerālvielām bagāto Himalaju sāli.
Himalaju sāls nesatur ķīmiskas vielas un ir piemērots ikdienas lietošanai. Tas ir intensīvāks nekā parastais sāls, tāpēc to vajadzētu pievienot pārtikai mazākā daudzumā.

 

Uzmanību!
Sakarā ar pieaugošo rozā Himalaju sāls popularitāti, tirgū ir parādījušies daudz viltojumu. Pirms pērkat Himalaju sāli, pārbaudiet ražotāju un atsauksmes internetā, pārliecinieties, ka produkts ir labi iesaiņots un aizzīmogots. Īsta Himalaju sāls nevar maksāt dažus eiro kilogramā.

 

Himalaju, ka arī Epsom sāls ir pieejams mūsu veikalā.
Links uz veikalu https://ecofit.lv/shop/masaza-un-relaksacija/epsom-sals/

 

 

 

BACK TO TOP