Kāpēc jūsu mīlulim nav piemerots parastais šampūns?

4 years ago

Skābju-sārmu līdzsvars suņu un kaķu ādā atšķiras no cilvēka, tam ir cits pH un dzīvnieku āda ir daudz sausāka un maigāka.
Lietojot parasto cilvēku šampūnu, pat visdārgāko un ekoloģiskāko, tiek nomazgāta dabiskā viela, un jūsu mīluļa āda būs vairāk pakļauta baktēriju, parazītu iedarbībai, bet spalva zaudēs spīdumu un apjomu.

Turklāt suņiem ir apmēram 200 miljonu ožas receptoru un  tie ir tūkstošiem reižu jūtīgāki pret  smaržām, nekā tas ir cilvēkam, tāpēc, ja lietot cilvēkam piemērotu šampūnu ar tam pievienotu parfīmu un smaržvielām, tas sunim var izraisīt stresu, bet dažreiz pat agresiju.
 
Tāpēc ir ļoti svarīgi izmantot šampūnu un citu kopšanas kosmētiku, kas izstrādāta speciāli dzīvniekiem, ņemot vērā to īpatnības un vajadzības.

Totobi markas produkcija ir ražota Polijā. Visa produkcija ir ekoloģiska un satur dabiskas sastāvdaļas, kam ir ECOCERT, NATURE, COSMOS STANDART sertifikācija. 
Mitrinošie, hipoalerģiskie, baltai vilnai, garai vilnai, ar aizsaradzību pret ultravioletajiem stariem šampūni, zobu pasta dzīvniekiem, sviests deguntiņiem un ķepām, izsmidzināms līdzeklis pret kukaiņiem.
Jūs varat būt pārliecināti, ka jūsu mājdzīvnieks saņems vislabāko kopšanu!
 
Šampūni un cita Totobi kosmētika izstrādāta speciāli dzīvniekiem. Tai ir cits pH līmenis, kas saglabā maigo mīluļu ādu mitinātu un neizjauc  tās lipīdu barjeru. Dabiskās eļļas un zālītes, kas ir kosmētikas sastāvā, padara vilnu gludu un spīdīgu. Totobi kosmētika nesatur pat vieglus parfīmus un smaržvielas, un tas samazina stresu dzīvniekiem, kuri ir tūkstošiem reižu jūtīgāki pret smaržām, nekā cilvēki.
BACK TO TOP