Kāpēc mes domājam, ka akupresūras paklājiņš Climsom Zen ir vislabākais?

4 years, 8 months ago

EcoFit ir akupresūras paklāju Climsom Zen oficiālais izplatītājs Latvijā un mēs gribētu jums pastāstīt, kāpēc mēs sākām strādāt tieši ar šo zīmolu.

Eiropas Savienībā akupresūras paklāji ir ļoti populāri. Eiropieši jau sen pārņēmuši seno indiešu faķīru pieredzi, kuri ilgstoši meditēja, guļot uz adatām. Un laikam jau ne velti.

Veicot novērojumus un izmeklējumus, tiek noskaidrots, ka adatas, iespiežoties ādā  (bet necaurdurot to), stimulē asins cirkulāciju organismā. Tādā veidā no organisma ātrāk tiek izvadīti toksīni, asinis tiek bagātinātas ar skābekli, tiek stimulēta limfas plūsma. Pēc efekta, 30 minūšu gulēšana uz akupresūras paklāja var pielīdzināt labai masāžai. Seansa laikā tiek noņemts muskuļu sasprindzinājums, pazeminās stresa līmenis, iestājas patīkams atslābinājums. 

Ja izmantot  akupresūras paklāju pēc sporta nodarbībām vai treniņa, muskuļu atjaunošanās notiek ātrāk un tie tik ļoti nesāp. Īsāk sakot, vieni vienīgi plusi.

Pārliecinoties, ka akupresūras  paklāji tiešām strādā, tos sāka piedāvāt gandrīz visi lielie sporta preču zīmoli. Šodien Eiropā tiek akupresūras paklājus piedāvā vairāk kā 50 dažādi ražotāji, tāpēc pircējam nav viegls uzdevums, izvēlēties sev vislabāko, ievērojot cenas un kvalitātes attiecību.

Kā šķiet mums un daudziem citiem, Climsom Zen šajā kategorijā ir uzvarētājs!

Šos paklājus šuj viena radoša ģimene no Francijas. Viņiem pieder neliels ģimenes uzņēmums un viņi paši personīgi atbild par katras šuves kvalitāti. Par pildījumu  šiem akupresūras  paklājiem tika izvēlēts kokosa matracis. Kokosa šķiedra atrodas kokvilnas pārvalkā. Virspusē ir vēl viens pārvalks no 100% organiskas neapstrādātas kokvilnas. Adatiņas ir piestiprinātas ar termopreses palīdzību un izgatavotas no speciālas antialergēnas plastmasas.

Komplektā ietilpst soma glabāšanai un pārnēsāšanai no organiskas džutas. Šādi akupresūras paklāji maksā 59,90 euro. Un ticiet mums, tas ir šīs naudas vērts.

Mēs strādājam ar Climsom aptuveni gadu un saņemam no klientiem tikai pozitīvas atsauksmes)

 

Veikals: Masāžas paklāji

Ieskatieties, varbūt tieši šis ir jūsu ideālais akupresūras paklājs! 

 Kā izvēlēties masāžas paklājiņu? Informācija no A līdz Z. LASIET ŠEIT

 

 

BACK TO TOP